DEUREN

Wij bieden elegante kunststof (PVC) deuren in een modern en stijlvol design. Duurzaam, veilig, vochtbestendig en gemakkelijk te reinigen. In ons ruime assortiment vindt u binnendeuren, buitendeuren, schuifdeuren, terrasdeuren. 

Voordeuren

Onze voordeuren zijn gemaakt van PVC. Duurzaam, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. U kunt kiezen uit verschillende eigentijdse ontwerpen. Wij hebben een passende voordeur voor iedere woning voor elke smaak.

Download de brochure voor alle mogelijkheden en uitgebreide informatie over onze voordeuren.

Schuifdeuren

Creëer licht en ruimte met een stijlvolle schuifpui. In een handomdraai opent u de schuifdeur en stapt u op uw terras of balkon. Of haalt u buiten naar binnen. Onze terrasdeuren zijn leverbaar met zeer grote beglazing en in verschillende eigentijdse uitvoeringen en kleuren. Zo kiest u eenvoudig de schuifdeur die bij u past, in uw smaak en de stijl van uw woning.

Download de brochure voor alle mogelijkheden en uitgebreide informatie over onze schuifpuien.

Kiepschuifdeuren

Naast de klassieke schuifpui kunt u ook kiezen voor onze kiepschuifdeuren (en –ramen), type 'Patio'. Het specifieke ontwerp van deze kiepschuifpui zorgt voor een enorme ruimtebesparing. Waar u bij een gewone deur (of een gewoon raam) aanzienlijke ruimte nodig heeft om deze naar binnen te openen, is dat bij een kiepschuifpui verleden tijd.

Daardoor kunt u met name kleine ruimtes efficiënter benutten. Met een kiepschuifdeur of kiepschuifraam is elk vertrek makkelijker in te delen.

De kiepschuifpui 'Patio' is ook een ideale oplossing voor uw serre.

Download de brochure voor alle mogelijkheden en uitgebreide informatie over onze kiepschuifdeuren 'Patio'.