KOZIJNEN

Wij leveren raamkozijnen van Inoutic, Salamander, VEKA en Aluplast in standaard afmetingen en op maat, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Al onze ramen zijn uitgerust met energie-efficiënt glas. Dat zorgt voor een lager energieverbruik en daardoor een besparing op uw energiekosten. Het glas beschermt ook tegen geluid en grote temperatuurwisselingen, ongeacht het seizoen.

Met onze ruime keuze in kozijnprofielen, de manier van openen (naar binnen of buiten, schuif- en/of kiepramen) en de raamindeling bieden wij u alle mogelijkheden om uw woning of bedrijf een eigen en persoonlijk karakter te geven.

En kiest u voor onze kunststof kozijnen, dan kiest u niet alleen voor duurzaamheid in uw woning of bedrijfsruimte. U draagt ook bij aan een beter milieu: de gebruikte materialen zijn 100% recyclebaar.

Inoutic

De kunststof raamkozijnen van Inoutic bieden veiligheid, geborgenheid en zorgen voor een unieke woonsfeer. Ze houden warmte binnen en geluid buiten. De kozijnen zijn bestand tegen slijtage en milieu-invloeden, zijn makkelijk te reinigen, onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Afhankelijk van smaak en bouwstijl zijn Inoutic kunststof kozijnen uitvoerbaar in wit, kleur, decoratie- en houtfolie. Ook ongebruikelijke raamvormen zijn mogelijk.

meer weergeven

VEKA

Kiest u voor de kunststof kozijnen van VEKA? Dan kiest u voor Duitse degelijkheid. Voor kwaliteit en duurzaamheid. VEKA kunststof kozijnen zorgen voor lagere stookkosten en minder geluidsoverlast. Ze zijn zeer inbraakveilig en eenvoudig in onderhoud. Het strakke ontwerp van VEKA kunststof kozijnen past in elke ruimte en in iedere stijl. Of het nu gaat om een moderne woning of om een prachtig oud bedrijfspand.


Aluplast

Het familiebedrijf Aluplast is al 35 jaar een begrip in Duitsland. De kunststof kozijnen van Aluplast zijn van uitstekende kwaliteit. Een combinatie van duurzaamheid en modern design. De toepassing van innovatieve technologie zorgt voor een aanzienlijk lagere oppervlaktetemperatuur van de ramen. Met keuze uit meer dan 40 kleuren en verschillende stijlen kunnen Aluplast kozijnen volledig naar wens worden aangepast.
Tegen een aantrekkelijke prijs.

meer weergeven

Salamander

Voor de kunststof kozijnen van Salamander worden uitsluitend kwaliteitskunststoffen gebruikt. Daardoor zijn ze bestand tegen weersinvloeden en temperatuurschommelingen en hebben ze een levensduur van meer dan 60 jaar. Het aantrekkelijke ontwerp, gecombineerd met een hoge functionaliteit, zorgt ervoor dat Salamander kunststof kozijnen altijd passen bij uw behoefte. De kozijnen zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

meer weergeven