VENSTERBANKEN

Wij bieden vensterbanken voor binnen en buiten. Dankzij de ruime keuze in materialen en kleuren, geeft u iedere ruimte in en om uw woning of bedrijf een complete uitstraling. Passend bij uw smaak en de stijl van het gebouw.

Kunststof binnenvensterbanken (PVC)

Deze vensterbanken bestaan uit PVC-profielen. De buitenzijde is bekleed met hoogwaardige foliefineer. De fabrikanten bieden twee typen PVC binnenvensterbanken:

ERA-lijn: – vensterbanken met PVC-folie in glad wit-,marmer - of houtlook.


VEKA Lijn:  – vensterbanken belijmd met zeer duurzame melamine folie: in glad wit- of houtlook.Alle binnenvensterbanken worden geleverd met tweezijdige uiteinden van PVC, zogenoemde kaps of pluggen, in de kleuren van de vensterbank.

Granieten binnen- en buitenvensterbanken

Graniet is een uitzonderlijk sterke natuursteen met een zeer breed scala aan toepassingen in de bouw en architectuur. Het is één van de beste afwerkingsmaterialen, voor zowel binnen als buiten. En kent vrijwel alleen maar voordelen.

Graniet is uitstekend bestand tegen slijtage. Het is een materiaal met een lage waterabsorptie. Daardoor is deze soort natuursteen vochtbestendig en ongevoelig voor alle mogelijke weersomstandigheden. Producten van graniet blijven vele jaren mooi zonder speciaal onderhoud. 

Door de robuuste uitstraling zijn granieten binnenvensterbanken een extra decoratief element in uw interieur. Graniet past in ieder interieur en bij elk materiaal, zoals hout,metaal en moderne kunststoffen.

De materiaaleigenschappen maken graniet niet alleen uitermate geschikt voor vensterbanken, maar ook voor terrassen en buitentrappen. Combineer uw granieten binnenvensterbanken met een granieten buitenvensterbank, terras of buitentrap en creëer een mooie eenheid van binnen en buiten.

 

Kleuren:

Onze granieten binnen- en buitenvensterbanken zijn leverbaar in vele kleuren, voor een aantrekkelijke prijs.

 


1.Rosa Beta

2.Batic Brown

3.Multicolor

4.Vanga

5.Nero Impala

6.Tan Brown

7.Colonial Gold

8. Colonial White

9.Maple Red

10. China Cristal

11.Yeloow Pink

12.Orient Black/ Padang Dark

Marmeren vensterbanken

Marmer is een zogenoemd metamorf gesteente. Metamorf gesteente vormt zich door de groei van nieuwe mineralen in een ander gesteente, in dit geval kalksteen en dolomiet. Afhankelijk van minerale toevoegingen ontstaan verschillende kleuren en patronen.

Marmer is minder goed bestand tegen verwering, slijtage en druk dan graniet. Marmer wordt daarom aanbevolen voor gebruik op beschutte plekken, waar het materiaal minder is blootgesteld aan de weersomstandigheden, en op plekken met een gemiddeld dagelijks gebruik.

Onze marmeren vensterbanken zijn gemaakt van één van de mooiste en meest voorkomende marmersoorten op de Poolse markt: Napoleon Daino Reale. Ook wel bekend als Breccia Sarda. Dit marmer heeft een unieke, prachtige nerfstructuur en de kleur past uitstekend bij houten elementen. Met natuurstenen vensterbanken van deze marmersoort maakt u uw interieur compleet en geeft u het een unieke charme.
De vensterbanken van deze natuursteen produceren wij onder de handelsnaam ‘Napoleon'.